RockStation

Ötvendalos lemezre készül Richie Kotzen!

2019. október 11. - theshattered

richiekotzen_2017_image4.jpgNem kis lépésre szánta el magát Richie Kotzen: a hamarosan az ötvenet betöltő gitáros egy félszáz dalból álló albumot tervez kiadni a jövő év elején, a megjelenési ideje február 3-ra van kitűzve. Manapság, amikor már egy "tizenegykét" számos albumot is ritkán hallgatnak végig az emberek, sőt, páran az albumformátum alkonyáról beszélnek, elég meredeknek hangzik egy ilyen terv, de kik vagyunk mi, hogy korlátozzuk a művészi szabadságot, ugye?

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Live shows coming up! Bulgaria, Mexico, South America! New record in the works...planned release, February 3rd 2020! Stay tuned!

Richie Kotzen (@richie_kotzen) által megosztott bejegyzés,


Ezen tervéről, mármint az ötvenszámos korong készítéséről Kotzen egy párszor már tájékoztatta a közönségét: míg augusztusban csak a stúdiózás ténye volt biztos, addig szeptember közepére már harmincnyolc dal figyelt ott megkeverve a szalagokon, számítógépen - a hónap végére már negyvenháromra növekedett ez a szám. Akárhogy is számoljuk, nem mondhatjuk, hogy nincs lendület a korábban a szólópályája mellett a Poison, a Mr. Big és jelenleg pedig a The Winery Dogs sorait erősítő Mesterben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Trouble shooting a small bug in the control room today. 38 songs recorded and mixed...only 12 remain. #50For50 Feb 3rd 2020

Richie Kotzen (@richie_kotzen) által megosztott bejegyzés,

 

A jelenlegi információk szerint 2 óra 37 perc hosszúságú dalcsokor a következő nótákat biztosan tartalmazni fogja: Stick The Knife, When God Made You, Turning The Table, Nickel Hustler, Devil's Hand, Confession, Dirty Tricks és Mountains.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315216994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum