RockStation

Megvan a Monuments új énekese

2019. október 14. - theshattered

monuments-2019.jpgHivatalosan is Andy Cizek lett a Monuments legújabb énekese. Cizek az utóbbi időben beugrós énekesként már látható volt a turnékon, mostantól viszont hivatalos tagként köszönthetik majd a rajongók. Az előző énekes, a korábban a Peripheryben is megfordult Chris Barretto "személyes okokból" hagyta ott a csapatot.

"Hölgyeim és Uraim!

Tárjátok ki a kezeitek és adjátok át a szereteteket, bátorításotokat és támogatásotokat, a Monuments család legújabb tagjának üdvözlésére. Hivatalosan is szeretnénk Andy Cizeket a Monuments énekeseként köszönteni!

Azonnal nyilvánvaló lett, hogy Andy passzolni fog a zenekarba. Nem csak mint hihetetlen énekes, de mint személyiség is. Már írtunk is új dalokat vele, nagyon várjuk már, hogy megmutassuk, mit is ácsolunk a műhelyben!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015221794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum