RockStation

Feverish - Új dallal jelentkezett a Soilwork

2019. október 25. - theshattered

soilwork2018.jpegEgy kétdalos virtuális kislemezt adott ki a Soilwork. A svéd alapcsapat a címadó, videóval is megtámogatott, nem lemezes Feverish mellett az idén megjelent Verkligheten nagylemezen helyet kapott, külön klipes nótaként is kiadott Stålfågel új verzióját is belepakolta a digitális pakkba. Ez utóbbit az Arch Enemy torkával, Alissa White-Gluzzal erősítették meg - a két trekk az alábbi!

soilworkfeverish.jpg

1. Feverish
2. Stålfågel (feat. Alissa White-Gluz)

"Mindannyian voltunk már lázasak. Mindannyian be kellett már hódolnunk a bennünk növekedő hőmérsékletnek, alávetni magunkat a szellemnek, amely olyan dolgok megtételére kötelez, amit nem akarunk, de valahogy utólag mégis jó érzésünk van tőle, mintha meg akartuk büntetni a halandó testet, ami benntart minket.

Néhányan azt mondják, hogy a testünk eredetileg magasabb hőmérsékletre lett kitalálva. Hogy annak idején, amikor az emberiség kifejlődött, a testünk folyamatosan lázas volt, a meleg tartotta kordában a kontroll mechanizmusunkat és a neurotikus, idegi viselkedésünket, melyet követünk manapság. Ez lehet az egyik oda annak, hogy elszaporodtunk és leigáztuk a világot, hogy betörtünk a természetes élőhelyeket. Talán ideje lenne ezen megint túllendülni, kiengedni az eddig elnyomott, kitörésre váró, bennünk égő tüzet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2315262124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum