RockStation

Elstartolt a The Exploited turné!

Jön a British Punk Invasion harmadik fejezete

2019. október 27. - csigaur

the_exploited_2016.jpg

Három nappal ezelőtt startolt el a The Exploited őszi turnéja Münchenben. A punk alapcsapat idén tölti a negyvenedik (!) évét, amit elég jól meg is ünnepelnek. Természetesen Magyarország sem maradhat ki a körútból, jövő héten Budapesten láthatod Wattie-t és a többieket a British Punk Invasion harmadik felvonásán. 

Egy-egy The Exploited koncert mindig élményszámba megy, annak ellenére, hogy szinte semmi változtatás nincs a setlisten, mondjuk egy tavalyi bulihoz képest. A legutóbbi lemezük is idén már 16 (!!) éves.... Igen, király lemez volt a Fuck The System, de azért jó lenne hallani valami újat is....

Na, de nem is ez a lényeg, hanem , hogy jövő hét szombaton a budapesti Barba Negraban csípheted el a 'Ploitedet, olyan zenekarok társaságában, mint a Maid Of Ace, a One Way System vagy a szintén hazajáró GBH! Tudod mi a közös a Maid Of Ace kivételével a másik három bandában? A 40 év! Nagyon durva. Ha azt hiszed, hogy kiöregedtek már, akkor tévúton jársz. Íme a bizonyíték, egy tegnapi lengyel (Exploited) koncertről:

Jegyekről, kezdésről és minden másról itt találsz bővebb információt.

britpunk2019.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5915266984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum