RockStation

Elkészült az Édes-dead 4. kis albuma!

2019. október 29. - theshattered

edesdead2019.jpgA Harmadik típusú album egy különleges kísérlet útján készült illetve "előhívott" dalokat tartalmaz! Ebben az esetben egy mélyaltatásból, hipnotikus állapotból felidézett és rögzített, szinte kész szerzemények kerültek napvilágra! Ami a jövőből levetített "beprogramozott" már megélt élmények látomása, egy bizonyos pont, stáció vonaláig! Külön köszönet Dr.Szabó M úrnak, hogy segített illetve, hogy levezette ezt az érdekes folyamatot! A Harmadik típusú album 6 szerzeményt tartalmaz a bonyolult hipnotikus állapot és az "egészséges" orvosi beavatkozás ennyit tett lehetővé!

Témáját tekintve spirituális illetve földön kívüli élményeket dolgoz fel,lehetséges egy "idegen" kapcsolat és egy nagy rendetlenség egy félig kész univerzumban!


1 Földön kívül
2 A jelszó zéró 105,10
3 Üdvözlöm idegen
4 Támad a Mars!
5 Az univerzum bennem
6 Nem az én napom 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415269786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum