RockStation

Vinyl díszdoboz, újrakiadás és új lemez - Ezek most Devin Townsend tervei

2019. október 31. - theshattered

devinempath.jpgMég szinte meg sem kezdte az idei, Empath című nagylemezének turnéját Devin Townsend, máris a következő korongon kattog az agya. Mondjuk a kattant zsenit ismerve ez nem is csoda, tudjuk is, hogy fekszik nála egy tonna friss nóta(kezdemény), a kérdés csak az: honnan jön ez a nagy kraft, amikor minden lemezéhez egy albumnyi bónuszdalt is ki szokott nyomni? Persze most nem akar sietni, 2021 előtt biztos nem lesz majd kint a pakk, de láttunk már karón varjút!

Persze nem ez az egyetlen jó hír a november 30-án a Hakennel együtt Budapesten fellépő Townsend háza tájáról: jön a karrierösszegző vinyl-díszdoboz sorozatának, az Erasnak a következő eleme is, valamint a már említett modern kori csúcsalkotás, a valóban zseniális Empath is kap majd egy ultimate editiont - akármit is rejtsen majd a sima és speckó kiadásban is már eleve szem- és fülkápráztató csomag.

 

"Most fejezem be a következő Eras box szettet és az Empath ultimate editiont, mielőtt nekivágok az első őrült turnénak... ez az év a koncerteket tekintve magamhoz képest nagyon látványos lesz. Egy rakat különböző dologgal. Már nagyon várom, hogy 2021-ben felvehessem az új lemezt. Imádom ezt csinálni!"

devineuropefall2019.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1315274642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum