RockStation

Elkészült az új Nightwish-lemez, jövőre várható a megjelenése

2019. november 02. - theshattered

nightwish_2018_by_tim_tronckoesmall.jpgElvileg már a jövő év tavaszán meg fog jelenni a december 6-án koncertanyagot kiadó Nightwish új, egyelőre még cím nélküli albuma, melynek mint kiderült, már az utolsó hangig rögzítve lett már minden egyes dala. Az immár hivatalos tagként a csapatban doboló Kai Hahtoval készült korongról az énekesnő, Floor Jansen árult el egy pár gondolatot.

"Véleményem szerint egy nagyon jó kis lemezt csináltunk. Nagyon-nagyon elégedett vagyok vele. Már az első hangoknál azt mondtam magamban, hogy 'Ó, igen, gyerünk csak!'. Annyira Nightwishes volt, amennyire csak lehet, ti is úgy lesztek vele, hogy 'Wow, ez most mi? Mi történik?'. Nem igazán mondhatok el dolgokat róla, mert vannak amik ugyanolyanok lesznek rajta és vannak, amik teljesen különbözőek. De annyit elárulhatok, hogy nagyon elégedett vagyok vele és nagyon izgatott vagyok. Akik eddig is szerették a Nightwish, ezt is szeretni fogják."

A már említett koncertanyagba, a Decades: Live In Buenos Airesbe az alábbiakban tudtok beletekinteni:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10015277580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum