RockStation

Jesse Leach-csel és Matt Heafyvel közös dalokat adott ki Jamey Jasta

2019. november 06. - theshattered

jamey-jasta.jpgDecember 13-án jelenik meg a Hatebreed frontemberének, Jamey Jastának új nagylemeze, a Lost Chapters Vol.2, melyet elég illő módon kezdett el promózni a legenda. A pakkról rögtön két tételt is kipakolt a netre a podcastjei révén is ismert veterán énekes, az egyik a Killswitch Engage énekesével, Jesse Leach-csel közös Strenght To Draw The Line, a másik a Trivium vezérével Matt Heafyvel közösen kiadott Contagion lett, ezeket sorra lentebb találjátok.

A Leachcsel közös nótáról ezt nyilatkozta Jasta: "Jesse abszolút elkapta ezt a dalt, segített a dalszövegek megírásában is. Úgy képzelem, mint egy folytatást, vagy előzményt a közösen megírt számainkhoz. A vadakról és vadakhoz szól, vagy az őrültekhez, ahogy jobban tetszik. A lökéshullámot keltő és meghatározó kreatív agyakhoz, akiket nem vettünk észre útközben, csak a végén tudtunk igazán értékelni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7015293224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum