RockStation

Kortárs black metal est az Aurórában

2019. november 06. - sunthatneversets

03_1.jpgNovember 16-án szintén egy kortárs black metal esemény részesei lehettek, ha ellátogattok az Aurórába, hiszen az angol és az amerikai színtér egy-egy kiváló zenekarát nézhetitek meg a Dawn Ray'd és a False személyében!

A Dawn Ray'd zseniálisan ötvözi a Wolves In the Throne Room atmoszféráját a korai folkos Ulverrel, de ezt mind egy nyers, punkos energiával. A False az amerikai színtér egyik legígéretesebb neve, akiknél a black metal egyenlő az érzelmi katarzissal. A norvég hatások tagadhatatlanok, amit egy személyes csatornaként közvetítenek feléd. Hazai részről pedig nem mást, mint az újonnan alakult Haváriát köszönthetjük, akik szemét, puritán black metálba oltott hardcore / punkjukat fogják rátok zúdítani. További infók a koncertekről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2815291982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum