RockStation

Videót is kapott a Bring Me The Horizon legutóbbi dala

2019. november 12. - theshattered

bring-me-the-horizon2018.jpgA hivatalos vizuál után klipet is kapott a Bring Me The Horizon a napokban kiadott dala, a Ludens. A Death Stranding: Timefall című játékhoz betársított, annak az OST-jén megjelent, sokak számára már minden bizonnyal ismert nóta klipje az alábbiakban nézhető meg.

Oli Sykes: "Már az együttműködésünk előtt is nagyon régen vártam egy Death Strandinghez hasonló játékra. Kojima-san az egyike azoknak az embereknek, akiket hősömnek nevezhetek, a Konami számára zenét készíteni egyszerre volt rémisztő, stresszes és izgalmas... Az egész teljesen furcsa és szürreális volt... Hogy őszinte legyek, nem értettem, hogyan passzolhat egy Bring Me The Horizon-dal egy AAA-s játék művészi környezetébe, de voltam olyan bolond, hogy megpróbáljam és magamévá tegyem a Kojima stílusát."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2815302600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.11.12. 11:49:03

Pont olyan zenét játszanak, amilyennek látszanak.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum