RockStation

Delain koncert a Barba Negrában

2019. november 13. - sunthatneversets

delain_1.jpg

Február 22-én jelent meg a 4 új dalt és 10 koncertfelvételt tartalmazó Hunter’s Moon című Delain EP, a holland szimfonikus metal zenekar ősszel pedig útra indul Európában, a The Masters of Destiny Tour pedig szerencsénkre november 24-én a Barba Negrát is érinti.

A holland szimfonikus rockerek már több, mint egy évtizede járják a világot egyedi hangzású, dallamos, fogós metal muzsikájukkal. Jelenleg 5 nagylemezt, 2 EP-t, és egy koncert DVD-t tudhatnak a hátuk mögött, melyeken a műfaj olyan nagyjai is vendégeskedtek, mint Sharon Den Adel (WITHIN TEMPTATION), Marco Hietala (NIGHTWISH), Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY), Burton C. Bell (FEAR FACTORY). Az elmúlt 14 évben turnéztak már a NIGHTWISH, a SABATON és a WITHIN TEMPTATION társaságában is, és részt vettek több nagy nevű fesztiválon, mint a Wacken, Graspop, Download, illetve a Fortarock, ezzel elfoglalva helyüket a műfaj legismertebb nevei között.

A körút, így a hazai buli különleges vendége az Arkona lesz. Az orosz folk metal csapat bő egy év után tér vissza Budapestre. További infók a buliról ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3415304040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum