RockStation

Cápáknak játszott a Kiss

Csak a közönség távol maradt

2019. november 21. - theshattered

kiss19.jpgTalán már hallottatok róla, hogy Paul Stanley influenzája miatt lemondani kényszerült az ausztrál / új-zélandi turnéját a Kiss. A jövő nyáron Budapestre is ellátogató, éppen a búcsúturnéját toló maszkos rockveteránok viszont egy jelenés alól így sem tudtak kibújni: a Stanley nélküli, trió felállású csapat az Australian Marine Conservation Society (Ausztrál Tengervédelmi Társaság) kérésére, támogatására nyomott egy ötszámos blokkot, ahol a közönség is elég szokatlan lett volna: cápák.

A már eleve a trió jelleg miatt szokatlan koncertet egy hajón abszolválta a csapat, ami köré hivatalosan az uszonyosoknak is jönniük kellett volna idővel, viszont senki nem hallgatózott a víztükör alatt. Az eredeti, tudományos alapokra pakolt elképzelések szerint a cápáknak a zene által keltett mély rezgésekre reagálva kellett volna a hajó köré seregleni, ez viszont valamilyen okból elmaradt. Gene Simmons mindenesetre így is igen lelkes volt a fellépéssel kapcsolatban: "Srácok, valószínűleg ez az eddigi legérdekesebb koncert, amin valaha felléptem. Legszívesebben még én is kérnék egy autogramot magamtól!"

A "cápabuli" a következő szettel ment le:

Calling Dr. Love
Deuce
I Love It Loud
Black Diamond
Rock and Roll All Nite

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9215317594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum