RockStation

Új dal érkezik pénteken Ozzytól

2019. november 21. - theshattered

straighttohell.jpgElég komolyan a gázpedálra lépett az Ozzy körül lévő marketinges csapat: a hamarosan élőben is előadásra kerülő, Post Malonenal közös dal és egy saját nóta után a Sötétség Hercege pénteken éjfélkor egy újabb friss tételt fog bemutatni a közönségnek. Ez utóbbi Straight To Hell címen lesz része a történelemnek, de mivel az egész mellé egy külön weblap és Facebook-esemény is készült, jó eséllyel más is érkezik majd a dal mellett, de hogy mi, arra holnap este úgyis fény derül. Mindaddig itt egy rövid dalrészlet, amit a Twitteren osztottak meg.

Az említett Facebook-eseményhez IDE KATTINTVA tudtok csatlakozni, a külön erre a célra létrehozott site ITT érhető el. A szintén szóba hozott, korábban bemutatott két dal az alábbiakban hallgatható meg. A friss Ozzy Osbourne nagylemez a jövő év elejére várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5515317118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum