RockStation

Januárban jön Marco Hietala szólólemezének angol nyelvű verziója

2019. november 24. - theshattered

hietalapromo.jpgPyre Of The Black Heart címen fog megjelenni az eredetileg májusban, finn nyelven kiadott Mustan Sydämen Rovio című Marco Hietala album angol kiadása. A Nightwish basszusgitárosa január 24-én ereszti útra a friss verziójú alkotást, melyet február 11-én Budapesten is be fog mutatni. A csomagról a lemeznyitó Stones már egy klip társaságában ki is került az éterbe, ez és minden fontosabb infó az alábbiakban található meg.

markohietalamustocd.jpg

01. Stones
02. The Voice Of My Father
03. Star, Sand And Shadow
04. Dead God's Son
05. For You
06. I Am The Way
07. Runner Of The Railways
08. Death March For Freedom
09. I Dream
10. Truth Shall Set You Free

Marco Hietala: "Egyvalamit szögezzünk le: a főzenekarom kétségtelenül a Nightwish, az ottani iránynak köszönhetően nem kell, hogy olyan eladható zenét írjak... Ezt úgy értem, hogy amikor eszembe jutott a szólólemez ötlete, tudtam, hogy azt csinálhatok, amit csak akarok. Egy célom volt, hogy ne legyek behatárolva semmilyen értelemben, hogy egy kiszámíthatatlan, spontán, kalandos, vad, intim szólóanyag szülessen. És most, hogy hallgatom a kész lemezt, nyugodt szívvel elmondhatom, hogy én - vagyis inkább mi - mindent megtettünk, amit csak lehet... Az album egy igazán változatos utazás egy hullámvasúton, ami az erős érzések és mély érzelmek világába viszi el a kíváncsi hallgatót."

A lemezbemutató koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515320468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum