RockStation

Elvonó segítségével szokik le az alkoholról Abbath

2019. november 26. - theshattered

abbath_band_2019.jpegA finoman szólva is katasztrofális módon sikerült (egy félbeszakított buli után lemondott) dél-amerikai turné után úgy döntött Abbath, hogy ideje professzionális segítség után nyúlni és leszokni az alkoholról. Az Immortal volt frontembere, aki immár a második albumciklus óta szólóban irányítja a karrierjét, minden idei koncertjét lemondta, hogy teljes erővel a tisztuláson dolgozzon.

A már említett, két dal után félbeszakított koncert felvétele

"Outstriderek!

Az élet különböző kártyákat osztott nektek. Én voltam olyan szerencsés, hogy megélhessem az álmomat, ami a zeneírás, albumkiadás és a világ körüli turnézás, hogy mindenfelé játszhatok a rajongóinknak. A legnagyobb részben ez félelmetesen jó utazás volt, de voltak olyan pillanatok is, melyek rosszra fordultak. Leginkább a mostani dél-amerikai turnéról beszélek, ahol le kellett mondani az argentin és brazil koncerteket.

Nem titok, hogy függőségekkel harcolok. Rájöttem, hogy itt az idege felvenni a harcot ezzel a démonnal. Elköteleztem magam hogy elkezdek egy rehabilitációs programot, ami segít nekem megtisztulni egyszer és mindenkorra. Mindennél motiváltabb és elkötelezettebb vagyok, hogy megnyerjem ezt a harcot.

A program miatt le kell mondanunk a decemberi koncerteket, amelyeket a másik zenekarommal, a Bömbersszel kötöttünk le. Elnézést kell kérnem azoktól a rajongóktól, akik várták ezeket a bulikat. Pótolni fogjuk ezeket az állomásokat, már dolgozunk ezeknek az átszervezésén.

Most már nagyon várom hogy tiszta fejjel visszatérhessek, erősebben, fókuszáltabban és tüzesebben, mint valaha!

Európa és USA, most szólunk, hogy jövőre egy vihar erejével fogunk levadászni titeket! Semmi sem állíthat meg minket!

Horns up! Abbath"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3415324100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum