RockStation

Február 7-én érkezik a God Dethroned új korongja

2019. december 14. - theshattered

god-dethroned-illuminati-1.jpgIlluminati címen fog a boltokba és streamelő oldalakra kerülni a friss gitárossal kiálló God Dethroned új nagylemeze. A február 7-től elérhető alkotásról, hogy sejteni lehessen, mi vár majd ránk a teljes korongon, a címadó dalt már ki is adták, melyhez természetesen egy klipet is lőttek az urak.

god-dethroned-illuminati.jpg

1. Illuminati
2. Broken Halo
3. Book of Lies
4. Spirit of Beelzebub
5. Satan Spawn
6. Gabriel
7. Eye of Horus
8. Dominus Muscarum
9. Blood Moon Eclipse

Henri Sattler az új lemezről: "Szabadkőművesek, okkultisták és összeesküvés elmélet függők, figyelem! A God Dethroned viszatért, hogy arconcsapjon az új, Illuminati címre keresztelt albumával. Miután befejeztük az első világháborús trilógiánkat, ideje volt visszatérni a sötét oldalra olyan dalokkal, amik a vallásról, szabadkőművességről és az okkultizmusról szólnak. Az olyan dalcímek, mint a Spirit Of Beelzebub, a Broken Halo, a Book Of Lies és a Satan Spawn vajmi kevés teret hagynak a képzeletnek, hogy mégis mikre lehet majd számítani a dalszövegekben.

De azok, akik azt várják, hogy visszatérünk az őrült, végtelen blastbeatek és a láncfűrészbúgás-szerű gitárok, jobb ha vigyáznak. Az Illuminati az eddigi legváltozatosabb albumunk lett egy súlyos, de arcbamászó megszólalással megspékelve. Sikerült elérni, hogy egy minden eddiginél nagyobb, minden eddiginél nagyzenekaribb részeink legyenek, olyan elemekkel, mint az atmoszférikus billentyűk és rengeteg hozzáadott ének, például a kórusok, vagy ritmikusan menetelő jellegű szövegek. Sok felfedeznivaló lesz a lemez dalaiban, mert rengeteg rejtett részlet lesz bennük, melyek csak több hallgatás után fogják felfedni magukat, ráadásul ugyanakkor az Illuminati témái is könnyebben emészthetővé válnak majd.

Aki szereti a Rhandy Roads és Marty Friedman-féle dallamos gitárszólókat, annak érdemes lesz odafigyelni Dave Meester lenyűgöző témáira. Dave-t a Belphegottal és a Suffocationnel közös Európa-turnén láthatta először a közönség, azóta is a kötelék része maradt. Mike Ferguson, a korábbi gitárosunk, is nagyban hozzájárult az Illuminatihoz néhány elképesztő dallal és riffel, ahogy ő a felelős a lemezen hallható ritmustémák feléért. A lehető legjobbat kívánjuk neki a jövőbeli dolgaiban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5315351788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum