RockStation

Jövő év elején nekiáll az új lemezének a Judas Priest

2019. december 16. - theshattered

judaspriest-7.jpgJövő éven a fennállásának ötvenedik évébe lép a Judas Priest. A heavy metal legendák Budapestet is érinteni fogják a legfrissebb, ünnepi kanyarral, de nem merül ki ennyiben a jövő évi csekklista. A legendák az év elején megkezdik a legfrissebb nagylemez munkálatait is, ami a zseniális, 2018-as Firepower folytatása lesz.

Rob Halford: "Az ünnepekre visszatérek az Egyesült Királyságba, hogy találkozzak a családdal és a barátokkal. Aztán nekiállunk! Két dolog fog történni. Az új év elején belekezdünk a dalírásba, mert még mindig bennünk van a lendület a Firepower album óta, meg akarjunk nézni, hogy mivel tudunk előállni zeneileg, mit írunk meg. Szóval ezek vannak tervben. Aztán elkezdjük az ötvenedik évfordulós nagyszabású produkció előkészületeinek, ami, ha jól emlékszek, júniusban, Finnországban fog elindulni. Aztán ez fog menni. 2020 végén, 2021 egy részén körbe fogjuk járni a világot, hogy megünnepeljük a Judas Priest ötven évét."

A Judas Priest budapesti, július 13-ra esedékes koncertjének Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6615354130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum