RockStation

Death metal zenekart röffentett az Opeth basszusgitárosa!

2019. december 27. - theshattered

white-stones_bandheader_2019.jpgWhite Stones néven új csapatot indított Martin Mendez, az Opeth basszusgitárosa. A csapat bemutatkozó korongja, a Kuarahy március 20-án fog megjelenni, melynek anyaga az anyazenekar Sorceress-turnéját követő szünetében lett megírva.

"Mindig írtam otthon zenéket, de sosem volt elég bátorságom ilyesmihez. Sosem írtam meg teljes egészében egy dalt sem, sosem mutattam be olyat, amit egyébként Mikaelnek írtam volna. Nem volt semmilyen kitűzött irány, csak a móka kedvéért dobtam össze az első dalt. A White Stonesnak semmi köze az Opeth-hez, nem látok semmilyen összefüggést a kettő között. Pár hónappal ezelőtt megmutattam Mikaelnek a Kuarahyt és nagyon örült neki. A zenekarban mindenkinek van valamilyen side projektje, ami nagyon fontos. A rengeteg turnézás könnyen fel tud emészteni, jó érzés, ha valami mást is tudsz csinálni. A White Stones visszaállította az erőmet és az energiámat.

Még mindig szorosan kötődök Uruguayhoz. Olyan zenét szerettem volna, ami erre mutat rá. Az uruguayi zászlóban lévő nap lett átalakítva a White Stones logójává, rengeteg apró dolog van a felvételen, ami oda utal vissza. A Kuarahy a bennszülött uruguayi nyelvben a Nap megfelelője."

Új dal egyelőre nincs, de jó eséllyel hamarosan megkapjuk az első ízelítőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515366580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum