RockStation

Folytatódik a Chris Fehn vs. Slipknot sztori

2020. január 04. - theshattered

slipknot_1.jpgIgaz, az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani róla, azért gazdagon zakatol a Slipknot és a volt perkásuk, a Pinokkió-maszkos Chris Fehn közötti "válóper". A zenész azért került ki mintegy húsz év után a zenekarból, mert beperelte őket: állítása szerint Corey Taylor és Shawn Crahan több olyan, a Slipknothoz köthető vállalkozást is elindított, melyről neki tudomása sem volt, így abból részesedést nem kapott.

Corey Taylor állítása szerint persze Fehn alaptalanul vádolta őket, kérte az ügy semmissé tételét, de az csak ment tovább. Időközben a csapat volt menedzsere, Rob Shore is bekerült a képbe, de az ő részét elengedte a bíróság - itt már kezdett több államot átívelővé átcsapni a történet, mivel Shore New Yorban küldi az ipart (illetve állítólag ide is van lekötött vállalkozása a Taylor / Crahan tengelynek), a Slipknot, mint ismeretes, iowai illetőségű, de közben már Kalifornia is beszállt a buliba, mivel állítólag itt is vannak cégei a már említett párosnak.

Egy tegnapi ügyvédi megbeszélés szerint Fehn minden közbenjárás ellenére is folyathatja a nem túl szép történetet, melynek a következő fejezete, hacsak addig nem történik semmi különösebb előrelépés, június 18-án lesz.

Az egészről a Metalsucks részletesen beszámolt, az angolul tudók IDE KATTINTVA mazsolázhatnak a történetben. Akárhogy is, a Slipknot ettől függetlenül nem áll meg, tavaly megjelent a legújabb nagylemezük, a We Are Not Your Kind, annak kiadása előtt eljöttek a Volt Fesztiválra is, ráadásul a következő keringő is lassan időszerű: pont egy hónap múlva a Papp László Sportarénában lehet majd elcsípni a kilenctagú csapatot. A bulin a Behemoth röffenti majd a programot!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6515392660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum