RockStation

Új korongra készül a The Amity Affliction

2020. január 10. - theshattered

taa2018.jpgFebruár 21-én új lemezt ad ki az ausztrál metalcore csapat, a The Amity Affliction. Az Everyone Loves You… Once You Leave Them című koronghoz már kiadták az első előzetes dalt, a Soak Me In Bleach-t, de ezek mellett dallistát és borítót is tudunk mutatni.

amityafflictioneveryone.jpg

01. Coffin
02. All My Friends Are Dead
03. Soak Me In Bleach
04. All I Do Is Sink
05. Baltimore Rain
06. Aloneliness
07. Forever
08. Just Like Me
09. Born To Lose
10. Fever Dream
11. Catatonia

"Ez a lemez a kemény zene iránti szeretetünk újrafelfedezésének eredménye. Egy súlyosabb lemezt akartunk készíteni, ami visszamutat a legutóbbi lemezeink vonala mögé, hogy megmutassuk a rajongóinknak, mi is tudjuk, mit akar tőlünk a legtöbbjük hallani. Az évek alatt rengeteget kísérleteztünk, most már képesek vagyunk felhasználni a tapasztalatainkat, aminek eredménye szerintünk a régi és az új Amity tökéletes keveréke lett."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6015401358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum