RockStation

Új szólóanyagot adott ki a Coheed & Cambria gitárosa

2020. január 10. - theshattered

cleveland-photo.jpgMintegy tizenkét év kihagyás után friss anyaggal jelentkezett a Coheed & Cambria gitárosának mellékprojektje, a Fire Deuce. A már a formáció nevéből adódóan is pihent muzsikát tartalmazó Lords Of Diesel már a harmadik ilyen kiadvány a poénos elemek mellett elvétve komolyabb részekkel sem spóroló csapattól, az elődök 2005-ben és 2007-ben jöttek ki.

Travis Stever (itt Cleveland Stever): "Kemény tíz év volt ez, rengeteg csúcs- és mélyponttal. De mint egy istenverte, fennséges főnix, a hamvaimból támadok fel ezzel a kiadvánnyal. A Lords Of Diesel egy lélekemelő, életet megváltoztató élmény. Szeretném megköszönni mindegyik csúcstehetségnek, akit sikerült megfűznöm a lemezen való szereplésre. Minden fejfájás és ki nem fizetett számla a múlté lesz, amikor ez ott lesz a rock és metal slágerlistákon. A Deuce végre igazán ott van a szeren!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2015401390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum