RockStation

Neves vendégekkel megpakolva érkezik majd a második Me And That Man-album

2020. január 11. - theshattered

meandthatmandec2019_638.jpgVégre lehozott minden fontos infót a legújabb nagylemezéről Nergal-vezette Me And That Man. A New Man, New Songs, Same Shit Vol. 1 címre keresztelt tizenegy dalos album március 27-től lesz elérhető, ráadásul nem is akárkik köszönnek majd be rajta egy kis vendégszereplés erejéig!

newmanvol1.jpg1. Run with the Devil
2. Coming Home
3. Burning Churches
4. By the River
5. Męstwo
6. Surrender
7. Deep Down South
8. Man of the Cross
9. You Will Be Mine
10. How Come?
11. Confession

A Behemoth-frontember által vezetett sötét hangulatú blues-country csapat új csomagjáról a Run With The Devil és a Burning Churches után - természetesen a részletek bejelentésével egyidőben - a Surrender című nóta és annak videója is elérhető lett, utóbbiban a Dead Soul és Rob Caggiano vendégeskedik.

A lemezen olyan arcot teszik még tiszteletüket, mint Corey Taylor (Slipknot), Brent Hinds (Mastodon), Matt Heafy (Trivium), Sivert Høyem (Madrugada), Jørgen Munkeby (Shining NO), Mat McNerney (Grave Pleasures), Anders Landelius (Dead Soul) és Niklas Kvarforth (Shining SE).

Nergal február 4-én az anyacsapata, a Behemoth élén Budapestre is ellátogat majd. A koncerten a Slipknot előtt fognak büntetni egy hatalmasat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015402260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum