RockStation

Inner Awakening - Új dal és videó A Morhordtól

2020. január 13. - sunthatneversets

morhord.jpg

Kereken tizedik születésnapját ünnepli a dunaújvárosi Morhord, a jeles alkalomból pedig egy vadiúj klippel is előrukkoltak, ami hamarosan megjelenő, Bloodshed című lemezük nyitó szerzeményéhez, az Inner Awakening című dalhoz készült.

A zenekar előző, Pre-Bloodshed című korongjának koncepcióját folytatja majd az új anyag: ez is a gonosz Morhord ténykedéséről fog szólni. „Az előző lemez ott ér véget, hogy mindenki halottnak hiszi Morhordot. Az Inner Awakeningben kiderül róla, hogy annyira gonosz, hogy a lelke nem tud nyugovóra térni, ezért feléled, majd figyelme egy ápolóra összpontosul, akit a végsőkig hajszol. Morhord lelke ezután lángra kap, és egy ártatlan gyermekben látja meg önmagát." 

Íme a klip:

Ahol biztos találkozhattok a zenekarral: 
Február 14: Dunaújváros, Kaptár - 10 éves jubileumi koncert

Március 13: Székesfehérvár, 8-as Műhely

Március 21: Pápa, Klastrom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8615406596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum