RockStation

Doomosabb, sludge-osabb Crowbar várható

2020. január 20. - theshattered

crowbar_2016_1.jpgMár nálunk is olvashattátok a jó hírt: készül az új Crowbar-anyag! A várhatóan doomosabb, sludge-osabb vonalon íródó anyagra már rögzítgetik a tételeket, a végeredmény még idénre várható. Nem mellesleg Kirk Windstein nem tudjuk, mit evett, de a pénteken megjelent szólóanyaga és a Crowbar mellett még a Downra is időt szakít majd, mozgalmas 2020-as éve lesz a harcedzett frontembernek.

"Múlt héten stúdióban voltunk, Tommy három dalt dobolt fel. Készül már az új album, nagyon izgatott vagyok miatta. Olyan lesz, mint a régi Crowbar, de jobb énekkel talán. Úgy gondolom, hogy jobb énekes vagyok, mint voltam annak idején. A riffeket nézve sokkal doomosabb, sludge-osabb lesz, mint jó ideje bármi, amit kiadtunk. Kilenc dal már készen van, most dolgozunk a tizediken. Remélem, hogy május környékén már ki tudjuk adni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9815417534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum