RockStation

Friss dallal újít az Asking Alexandria

2020. február 14. - theshattered

askinga2019.jpgKiadta az idénre várható új nagylemezének újabb előzetes dalát az Asking Alexandria. A szép című They Don't Want What We Want (And They Don't Care) egy szépen kivitelezett dalszöveges videót is kapott, mutatjuk a cumót!

Ben Bruce: "Visszatértünk, méghozzá a lehető legjobb formánkban! Az új dalunk, a They Don't Want What We Want (And They Don't Care) egy véget nem érő energiazuhatag! Danny a legjobb énekei közül hozott, én az eddigi legnagyobb riffemet írtam meg, James is az eddigi legjobb dobtémáit hozta, ezt raktuk bele egy nagy olvasztótégelybe. Már alig várjuk, hogy élőben is játszhassuk ezt a dalt! Szuper büszkék vagyunk, hogy ezzel is magasan tarthatjuk a rock zászlaját! Rázzátok a kib*szott fejeiteket és ordítsátok ki velünk a tüdőtöket!"

askingalexandriatheydont.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6215473318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum