RockStation

Szólólemezen dolgozik Jerry Cantrell

2020. február 17. - theshattered

0aliceinchains2018_35_eredmeny.jpgKözel két évtized után új szólóalbumon dolgozik az Alice In Chains gitárosa, Jerry Cantrell. A 2002-es Degradation Trip utódja természetesen az anyacsapat átmeneti leállása miatt került előtérbe (William DuVall is szólózik, április 15-én Budapesten ad koncertet majd a frontember), a konkrétumokról viszont még nem nyilatkozott a veterán.

Jerry Cantrell: "Már 1987 óta tolom az Alice In Chainsben, ami 33 év. Mindig ez volt az első szerelmem és elkötelezettségem, de volt lehetőségem pár szólóalbumra is. Viszont mióta újraindult a zenekar, nem igazán volt időm foglalkozni vele. A Chains szeptemberben fejezte be a Rainier Fog turnéját, most kivettünk egy év szünetet, csak hogy legyen egy perc csend, aztán újraélesztjük a dolgokat és megnézzük, milyen új dolgok vannak. Szóval itt van ez az év szünet, ezért úgy gondoltam, adok néhány bulit és foglalkozok az új zenével is. Lesznek érdekes dolgok. Nem akarom elmondani még, hogy mi történik, de azt elárulhatom, hogy lesz néhány király dolog még idén."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr915477882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum