RockStation

MYRATH: vasárnap önálló koncerttel tér vissza az orientális progmetal csapat

2020. február 24. - sunthatneversets

myrath.jpg

Tunéziából érkezik Budapestre a tavaszi koncertszezon egyik különleges zenekara, a Myrath. A 2001-ben alakult, öt tagú progresszív metal zenekar dalait a rendkívül személyes hangvételű, gyönyörűen komponált, és persze keleti hatásokat mutató hangulat teszi különlegessé, aminek köszönhetően az elmúlt évtizedben már Európában és az Egyesült Államokban is ismertté váltak. /Fotó: PPF Lifeontour/

Friss, ötödik stúdiólemezük, a Shehili is az eddigi úton halad tovább: arab gyökerű dallamok és fogós riffek fonódnak egymásba a lemezen. A Dance című dal klipjét itt nézhetjük meg. 

A Myrath 2018-ban a Beast In Black oldalán turnézott, önálló európai turnéja pedig 2020 tavaszán, március 1-én érkezik a Dürer Kertbe, ahol egy svéd szimfonikus metal zenekar, az Eleine társaságában lépnek majd fel. Jegyek szeptember 20-ától kaphatók. További információk a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4915489010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum