RockStation

Ezzel a turnéfelállással tér vissza Devin Townsend

2020. február 25. - theshattered

devin-16.jpgA tavalyi, Barba Negrában adott fergeteges buli után egy súlyosabb, metalosabb, Strapping Young Lad-dalokat is tartalmazó szettel tér vissza Magyarországra Devin Townsend. A Mester a napokban elmondta, kikkel fogja majd felszántani a nyári turnéján, így az A38-on is a színpadot is. Annyit már most bespoilerezünk, hogy nem nyeretlen kétévesekről van szó!

"A következő a Volume 2 lesz, amit fesztiválokkal fogok kezdeni - lesz Rock am Ring, Rock im Park, Bloodstock, Tuska, Wacken és Hellfest. Másféle, de mégis lenyűgöző emberekről van szó. Csináltam egy online felmérést, megkérdeztem, hogy mit akarnak hallani a rajongók - az egész katalógusból választhattak, így Strapping Young Ladet is. A Volume 2-n, amit Észak-Amerikába majd később fogok elvinni, ott lesznek ezek a dalok, így egy nagy rakat Strapping, egy csomó DTP, minden olyan dolog, amit az emberek hallani akarnak.

A nyárra már meg is van a zenekar - de ez egy négytagú felállás lesz - és jelenleg úgy néz ki, hogy velem lesz Wes Hauch, aki a 70.000 Tons Of Metal hajón is játszott mellettem. Ő a The Facelessben és a Glass Casketben játszott korábban. Istenem, eszméletlen jó gitáros! Krimh fog dobolni, aki a Septicfleshben, a Decapitatedben és a Behemothban játszott. Nagyon erős zenész, ugyanolyan hangerővel nyomja a blastbeateket, mint a groove-os dolgokat. Jelen állás szerint velem lesz Liam is, a korábbi Dillinger Escape Plan basszusgitáros. Nagyszerű srácok és nagyon magabiztos zenészek. Jó érzéssel nézek elébe a dolognak.

Azt akarom, hogy ez a turné, a Volume 2 teljesen más legyen. Azt akarom, hogy meglegyen a párbeszéd a közönséggel és megkérdezhessem, mit akarnak hallani. Itt van huszonöt lemeznyi szar. Van Strapping, van Terria, Ziltoid, DTP, DTB, meg minden ilyen téma. Erre kell majd számítani ezen a turnén."

A felállás megváltoztatásáról:

"Már nagyon untam, hogy ugyanazokat a dalokat kellett ugyanazokkal az emberekkel játszanom. Nem a zenével volt a baj és nem is a srácokkal. A taposómalom hangulat volt a gond. Kiadsz egy lemezt, turnéra mész, hat hónappal később jönnek a B-területek, ugyanazok a dalok, ugyanaz a háttérvászon, ugyanazok a dalok közti beszédek. Megvan ennek is a szépsége, de én egy olyan ember vagyok, aki könnyen ideges, vagy ne adj isten unott lesz, úgyhogy azt mondtam, 'Bassza meg az egész, nem akarom ezt csinálni!'. Ha távol vagyok az otthonomtól, legalább kötődjek a dologhoz személyesen is. Az a tervem, hogy valahányszor turnézni fogok, az mindig másféle legyen. Más emberek, más dalok, más hangulat, más benyomás. Azt akarom, hogy nagyszerűen szóljon, hogy nagyszerűen nézzen ki az egész."

Az A38-as koncert Facebook-eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1615490712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum