RockStation

Eddigi legbrutálisabb lemezével érkezik a Rings Of Saturn

2020. március 05. - sunthatneversets

ros2019.jpg

Az amerikai “aliencore” zenekar Gidim című új lemezével érkezik Budapestre. Lucas Mann és bandája zenéje ezúttal minden eddiginél súlyosabb és agresszívabb anyag lett. Intergalaktikus lemezbemutató március 9-én a Dürer Kertben.

A csillagközi lények kapcsolatba léptek Lucas Mann-nal és megnyílt egy interdimenzionális portál, köszönhetően Mann gitárhúrtépő tehetségének. Ezután még éveken keresztül tárgyaltak Mann-nal archaikus sumér nyelven az inváziós terveikről, akit arra késztettek ezek az utasítások, hogy válaszként zenét szerezzen.

Így kezdődött a Rings Of Saturn sztorija - legalábbis a zenekar biográfiája szerint -, mindenesetre a death metal együttes 2009 óta sorra jelenteti meg technikás lemezeit. A debütáló Embryonic Anomaly-t három lemez követte, majd tavaly év végén megérkezett a Gidim is. Az új korong a zenekarra jellemzően hozza az aliencore, azaz a földönkívüliekkel kapcsolatos témákat, miközben nagyon durva, disszonáns, gyakran meglepetésszerű váltásokkal, hörgésekkel és sikolyokkal lékelik a koponyákat. A Rings Of Saturn tavalyi teltházas bulija után pedig most ismét Budapestre érkezik, ráadásul nem semmi társaságban: az Enterprise Earth, a Traitors és a Brand of Sacrifice lesznek partnereik a fejleszedő metál buliban március 9-én, a Dürer Kertben. További infók a koncertekről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8915504314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum