RockStation

Elkészültek az új Armored Saint-lemez felvételei

2020. március 25. - theshattered

armored_saint_2018.jpgBefejezte az őszre várható új albumának felvételeit az Armored Saint. A 2015-ös Win Hands Down utódjának anyagát Bill Metoyer és a csapat basszusgitárosa, Joey Vera keze alatt rögzítették, a keverés Jar Ruston dolga lesz majd.

John Bush: "Még nincs hivatalos címünk, így nem is mondanék semmit sem, mert az elhamarkodott lenne. De véleményem szerint ez egy csodálatos lemez lesz. Nagyon büszke vagyok minden megírt dalunkra, mert mind olyan lett, mint amilyennek egy 2020-as Armored Saint lemezen lenniük kell.

Mindig igyekszünk megragadni a zenekar gyökereit, alapjait, de mindig ki akarjuk tolni a határokat, kihívást keresni dalszerzési szempontból. Szerintem sikerült. Amikor megjelenik a lemez, remélhetőleg ez a nyár vége, kora ősz lesz, elkezdünk majd koncertezni is."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr515553000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum