RockStation

Kéretik a távolságot tartani! - Átértelmezett lemezborítók a mostani időszaknak megfelelően

2020. március 26. - theshattered

tavolsagiabbeyroad.jpg"Ne mozdulj ki, ha lehet! Ha mégis, tartsd a távolságot másoktól!" "Az üzletben egyszerre maximum négy fő tartózkodhat!" - Ezek és az ezekhez hasonló kifejezések olyan mondatok, amelyekhez hasonlóval mindenki találkozott az elmúlt napokban, hetekben. Persze, jobb az elővigyázatosság, inkább, mint hogy baj legyen, vigyázzunk is magunkra, másokra! De ha már adott a helyzet, miért ne csinálnánk viccet belőle? Az activistala nevű Instagram-felhasználó például ikonikus lemezborítók alakjait rakta biztonságos távolságra a másiktól, mutatjuk, hogy festene ilyen formában többek között a Joshua Tree, az Abbey Road, vagy a Queen II méterekről felismerhető frontja. Humorérzék nem kötelező, de ajánlott!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#6feetcovers Why six feet? “Experts believe the virus is mainly spread through droplets that come out of your mouth or nose. When an infected person speaks, exhales or sneezes, the droplets travel about three to six feet before gravity pulls them to the ground.” Stay 6 feet or 1.8 metres away from someone, and you will help stop the spread.” #6FeetCovers is a collection of iconic album covers redesigned to raise awareness about the importance of staying at least 6 feet away from each other to stop the spread of Coronavirus. #socialdistancing #socialdistance #6feet #corona #covid_19 #covid #covıd19 #flattenthecurve #flattenthecurve #staystrong #stayhome #quarantine #pandemic #hope #stayathome #staysafe #nwa #hiphop #straightouttacompton #rap #music #hope

Activista Los Angeles (@activistala) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2015557422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum