RockStation

Factory Street - Hard rock Diósdról!

2020. március 31. - theshattered

factory_street_cover_nagyfelbontas_2.jpg

Nemrégiben adta ki a háromszámos bemutatkozó EP-jét, a Soha Ne Add Fel!-t a diósdi Factory Street. A hard rock vonalon mozgó csapat anyaga, melyen két remek saját nóta mellett egy Boggie-feldolgozás, a Parfüm is helyet kapott, az egész hallgatni való lentebb található meg. A stílus kedvelőinek több, mint kötelező csemege!

A Factory Street története röviden a következő: A bandát két diósdi testvér (Bognár Gábor – gitár, Bognár Zoltán – dob) alapította 2017-ben a szintén helybéli Nánási Kristóf – szólógitár bevonásával, majd rövid időn belül bővült a csapat az érdi Tóth „Teddy” Csaba – basszusgitár személyével. Ezt követően közel másfél évig kereste a csapat az énekesét több jelentkezőt kipróbálva. Végül 2019 februárban csatlakozott a csapathoz Weisz Péter - ének Szigethalomról.

Az így stabilizálódott felállás néhány hónapon belül már havi rendszerességgel koncertezni kezdett, majd a repertoárt ütemesen bővítve a zenekar kialakította saját stílusát előbb egyedi feldolgozások majd saját szerzemények formájában. Alig egy év közös munka után a banda 2020 február végén rögzítette három számos bemutatkozó kislemezét A "Soha ne add fel" címmel. A címadó dal egy motivációs, energiaadó szerzemény, amire most mindenkinek nagyon nagy szüksége van. Az 'Elég' pedig a sokaknak ma rémálommá vált mindennapjaira egy válasz, egy kiáltás a feszültség levezetésére. A bemutatkozó anyag az FS nóták mellett tartalmaz egy feldolgozás dalt is, mely Csemer Boglárka "Boggie" Parfüm című dalának Factory Street féle hard rock változata, amely azt az üzenetet hordozza, hogy minden nehézség ellenére a természet ébred: itt a tavasz! A dalhoz a lemez felvétel során videoklip is készült, a másik két dal pedig szöveges animáció formájában jelent meg a közösségi média felületeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2415572596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum