RockStation

Szólólemezt ad ki az Ill Nino volt énekese

2020. április 01. - theshattered

cristianmachadohollywood.jpgMost, hogy megoldódott az Ill Nino neve körüli vita, a kettészakadt zenekar tagjai újra aktivizálták magukat. A ténylegesen Ill Ninoként továbbzakatoló csapat a Sangre című dallal már meg is mutatta, körülbelül mire lesz képes. Viszont a kiesett felek sem állnak le, a volt énekes, Christian Machado bejelentette, merre tovább: egy akusztikus szólólemez fog kikerülni a kezei közül valamikor az ősz folyamán, ennek a címe Hollywood Y Sycamore lesz.

A lemezen az előzetes infók szerint a saját dalok, így a felvezető kislemez, a Die Alone mellett az Ill Nino munkásságából átvett tételek is lesznek, például a How Can I Live, vagy a Numb, de a feldolgozásokról sem feledkezik meg a raszta énekes: elvileg a Pink Floyd Welcome To The Machine-ja, a Life Of Agony Weeds-e és Post Malone Blame It On Me-je is képviselteti majd magát a korongon.

Christian Machado: "Hivatalosan is bejelentem a távozásomat az Ill Ninoból. Megfelelő módon sikerült megállapodnunk, így csakis sok szerencsét tudok kívánni a zenekarnak a továbbiakban. A csapatnak írt zenéim mindig is ott lesznek a szívemben és remélhetőleg a tiétekben is.

Más hírem is van, az akusztikus lemezem elkészült és határozott, éles fénnyel rajzolja ki a jövőmet. Az első kislemezdal, a Die Alone a nyár végén jön majd ki, talán az egyik legjobb dal, amit valaha írtam. Az album, a Hollywood Y Sycamore késő ősztől lesz elérhető a Chesky Recodson keresztül, akiket a Macy Gray-jel, McCoy Tynerrel, Ron Carterrel és sok más előadóval való munkájuk által ismerhettek.

Szeretném megköszönni mindenkinek, akik ezen megpróbáltatásokon keresztül is segítettek és hitet adtak nekem. Köszönöm a familianak, hogy a comandantejük lehettem több, mint húsz éven keresztül. Most itt az ideje annak, hogy elrepüljön ez a kicsi repülő."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7815578548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum