RockStation

Halasztja az új lemezének a megjelenését a Benediction

2020. április 15. - theshattered

benediction.jpgMájusban akarta kiadni a tizenkét év szünet után megjelenő friss anyagát a Benediction, de a már általunk is többször részletezett lemezgyári leállások miatt el kellett tolniuk augusztusra. Kárpótlásként a csapat azért igyekszik majd ízelítőt adni az alkotásból.

"Senkit sem ér meglepetésként a jelen körülmények között, hogy a Benedictionnek is el kell halasztania az új lemez megjelenését. Az album eredetileg májusban jött volna ki, egyszerűen sehogy sem tudjuk teljesíteni eme ígéretünket, mivel fizikai és logiksztikai okokból nem tudjuk legyártani és kiszállítani az anyagot. A jelenleg tervezett megjelenési idő augusztus lesz.

Elismerjük, hogy ez zavarni fog többeket, de senkit sem idegesít ez jobban, mint a zenekart. Majd' meghalunk, hogy hallhassátok a lemezt!

Most azon dolgozunk a Nuclear Blasttel, hogy legalább egy dalt kirakhassunk a digitális platformokra, hogy legalább hallhassatok valamit és remélhetőleg meghozza az étvágyatokat a valamikori megjelenéshez.

Nagyon sajnáljuk és egyben köszönetet szeretnénk mondani az ezen időszak alatti türelmetekért és hűségetekért.

Vigyázzatok magatokra és amikor kijövünk ebből a rémálomból, újra beizzítjuk a Benediction gépezetét, aztán találkozunk a turnén!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5715614046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum