RockStation

Joy Divisiont dolgozott fel Wino

2020. április 27. - theshattered

wino2020.jpgÚj dalt adott ki a már előrendelhető, nem zárójelesen június 26-án megjelenő akusztikus albumáról Scott Weinrich, azaz Wino. A mostanában igen népszerűnek hangzó Isolation című dal viszont nem divattermékként lesz rányomva a lemezre, lévén a Joy Division 1980-as dalának a feldolgozását köszönthetjük benne.

winoforevergone.png

1. Forever Gone
2. Taken
3. The Song's at the Bottom of the Bottle
4. No Wrong
5. Dark Ravine
6. Dead Yesterday
7. You're So Fine
8. Crystal Madonna
9. Lavender and Sage
10. Was Is and Shall Be
11. Isolation

Wino: "Már abban a pillanatban imádtam ezt a dalt, hogy először meghallottam. A korai Obsessed házban volt egy bérlőm, Joe a Fugaziból, vele üzleteltem. Én rászokattam a The Stooges Raw Powerjére, ő meg engem a Joy Divisionre. A zenéjük még mindig a valaha volt egyik legsúlyosabb alkotás. Mindig is szerettem a melankolikusabb, sötétebb zenét, már a kezdetekben is játszottam akusztikuson ezt a dalt. Ez az én verzióm."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2415640080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum