RockStation

Psychosexual - Új zenekarral támad a FFDP volt dobosa

2020. április 30. - theshattered

psychosexual.jpgJeremy Spencer pornómániája nem meglepetés azoknak, akik követik a 2018 végén a Five Finger Death Punchból távozott dobos munkásságát. A zs-kategóriás erotikus-horrorfilmek után most egy szintén nem konzervatívoknak való projekttel támadja le a gyanútlanokat, ez a Psychosexual nevű industrial-gothic csapat, melyben Spencer a frontördög, Devil Daddy bőrébe bújva igyekszik borzongatni a kedélyeket. Az erotikát sem megvető videó lentebb található, a teljes nagylemez, a Torch The Faith valamikor az év későbbi részében érkezik. Let The Sin Begin!

Jeremy Spencer: "Bowietól kezdve a DEVO-n át a black metal csapatokig rengetegféle zenét szeretek, a Psychosexual igazából egy olyan eszköz, amin keresztül ezeket mind egy nagy, ördögi keverékbe tudom olvasztani."

jeremyspencerpsychoapril2020.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5815649758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Versember · http://koncertez.blog.hu/ 2020.05.03. 10:02:56

Hát ez elég gyengécske lett, a videó sem segít rajta.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum