RockStation

Man Alive - Új dalt mutatott a Deep Purple

2020. május 01. - theshattered

dp2020benwolf.jpgFriss dallal éleszti az életkedvet a Deep Purple. A Man Alive című remek dalhoz most csak egy egyszerűbb vizuál járt, így maga a nóta a lényeg, az viszont a maga hangulati hullámvasútjával rendesen odarak! A Whoosh! című nagylemez augusztus 7-én érkezik.

deeppurplewhooshcd.jpg

01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We're All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What The What
08. The Long Way Round
09. The Power Of The Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And The Address
13. Dancing In My Sleep

Ian Gillan: "Ez egy absztrakt kép. Volt egy apokaliptikus hangulata a Man Alive zenéjének, innen indult ki a dalszöveg ötlete is. Annak az eseménynek a forgatókönyve, amikor mindenki meghalt és megjelenik előtted a látvány: minden élőlény, kicsi és nagy a vérvörös földeken, meg a városok utcáin növő füvekből legel. Ez egy emberiség kihalása utáni kép. Aztán hirtelen valamit kisodor a víz a tengerpartra, amiről kiderül, hogy egy férfi, az egyetlen megmaradt élő ember. De egyedül van, szóval... Itt az emberiség vége, mert mit tud egy ember tenni? Ez volt az alapötlet. Ha festmény lenne, nyugodtan hívhatnánk impresszionistának."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2715652054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum