RockStation

Freejack – budapesti és szombathelyi HC legendák egy csapatban!

Hardcore Still Lives

2020. május 04. - magnetic star

freejack.jpg

Egyesítette erőit a BPHC és a SCHC mozgalom! A hazai hardcore színtér két régi harcosa, Tizedes (Tizedes Meg A Többiek, Bandanas) és Szakály „Sas” Péter (Liberal Youth, Social Free Face) hozta létre a Freejack projektet. Igen, az 1992-es amerikai sci-fi / akciófilm – nálunk Szabad préda címen futott – miatt a név...

Részben a járványhelyzet miatt tétlenségre kárhoztatott zenészélet adta a lehetőséget erre az együttműködésre, a valódi alapot viszont az teremtette meg, hogy Tizi még a Bandanasnak – amely időközben leállt – írta a Freejackkel közreadott dalait. A helyzet mindenesetre komoly alkotói energiákat szabadított fel a két veteránból, akik pillanatnyilag a közös munka örömét kívánják kiélvezni, konkrét távlati terveik egyelőre nincsenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3315659142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum