RockStation

Újratervezés - Mutatjuk néhány elhalasztott koncert új időpontját!

2020. május 12. - theshattered

0joesatriani2018_42_eredmeny.jpgLassan, hogy közhellyel éljünk, azért csak látni a fényt az alagút végén, jönnek az elhalasztott (szerencsére nagy részük nem törölt lett) koncertek új időpontjai. Most összeszedtünk egy kisebb csokrot ezekből, mutatjuk Joe Satriani, a Loudness, Richie Kotzen és Nick Mason átszervezett időpontjait, illetve az Ulverről is tudunk már egy-két homályos infót mondani!

joe_satriani_02_photo_credit_joseph_cultice_small.jpg

Joe Satriani

Joe Satriani átütemezte európai turnéját 2021 tavaszára, így a magyarországi koncertre idén nyár helyett 2021. május 16-án kerül sor a Barba Negra Track színpadán. A korábban megváltott jegyek változatlanul érvényesek.

A koncerten elhangzanak majd dalok az új "Shapeshifting" című albumról, és olyan klasszikusok is, mint a Surfing With The Alien, a Cherry Blossoms, az Always with Me, Always with You, vagy a Flying In A Blue Dream.

A 2021-es turné-felállás: Kenny Aronoff dobos (John Fogerty), Bryan Beller basszusgitáros (Aristocrats), Rai Thistlethwayte billentyűs (Thirsty Merc) és Joe Satriani gitáron.

loudness.jpg

Loudness

Japán heavy metal hősei nem tesznek le róla, hogy bemutatkozzanak Budapesten: a Loudness koncert új dátuma 2021. április 20., helyszíne továbbra is a Dürer Kert, és a turnévendégek is változatlanok, vagyis a Thola és a Grey Attack.
A korábban megváltott jegyek érvényesek.
Beast from the East!

richiekotzen_2017_image4.jpg

Richie Kotzen

A járványhelyzet alakulását látva 2021 tavaszára helyezte át őszre tervezett turnéját Richie Kotzen. A Budapestre tervezett fellépésnek is megvan az új időpontja: az Akvárium Klubban április 11-én játszik majd az amerikai gitáros-énekes. A megváltott jegyek az új időpontra is érvényesek lesznek.

nick-mason-saucerful-of-secrets.jpg

Nick Mason

Nick Mason, a Pink Floyd dobosa és egyetlen olyan tagja, akinek játéka a zenekar összes anyagán hallható. A sokat látott zenész a Saucerful Of Secrets dobszettje mögött látogat majd el hozzánk. A zenekar nevéből talán sejthető, hogy a 'Floyd korai dalaiból kapunk majd egy mély merítést, ennek a helyszíne a Budapest Park, az időpont pontosan az eredeileg tervezettnél egy évvel később, 2021. június 22. A már megváltott jegyek természetesen az új dátumra is érvényesek lesznek.

ulver.jpg

Ulver

A norvégok új bulijának időpontján még dolgoznak a szervezők, de egy idén szeptemberi mulatságra érdemes készülni, a Facebook-esemény ITT található, hamarosan érkeznek a további infók is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7215681416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum