RockStation

Klipes dal lett a Jinjer Noahjából

2020. május 14. - theshattered

0jinjer2019_23_eredmeny.jpgÚj videót forgatott a tavaly megjelent nagylemezéhez, a Macrohoz a Jinjer. Az utóbbi években igencsak feltörő pályára állított ukránok a Noah című dalt tisztelték meg a klippel, ez az alábbiakban látható, hallható.

Eugene Abdukhanov: "Tatjana arról írta a Noah szövegét, hogy mi lett volna, ha Noénak nem sikerül megmentenie az életet a Földön? Úgy néz ki, hogy ezt hamarabb megtapasztalhatjuk, mint hinnénk!

A mostani időszak ijesztőbb, keményebb és furcsább, mint eddig bármikor. Mindenki megélhetése és minden, amit ismerünk és szeretünk, egy minden eddiginél nagyobb vihar általi elsöprés határán van.

Vajon rendelkezni fogunk a modernkori bárkával? Sikerül majd időben felszállni rá, vagy már el is indult volna? Mit hagyunk hátra, ha már mindennek vége lesz? Ezek a kérdések aggasztanak jelenleg mindannyiunkat, a jövő zavaróan bizonytalan. De túl fogjuk élni és túlesünk rajta, ahogy tettük azt annyi sötét időszakon korábban. Együtt. Erősen és felfrissülten, nagyobb ismerettel arról, hogy mik is vagyunk valójában."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4715690188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum