RockStation

Jön a Csíkravágó! - Elkészült az Irdatlan bemutatkozó nagylemeze!

2020. május 18. - rockstation
irdatlan_cover.jpgElkészült az Irdatlan bemutatkozó anyaga, a Csíkravágó. A tízdalos konceptlemez minden dalához készült egy dalszöveges videó is, ami az anyag történeti jellege miatt kiemelten fontos lehet. A progresszív vonalon mozgó, stílusbeli kikacsintásokat sem mellőző anyagot lentebb megtaláljátok.

A Csíkravágó című konceptalbum egy fejlődéstörténetet mutat be 10 dalon, vagyis fejezeten keresztül. Témája a külső gátak és belső démonok által állított akadályok legyőzésén keresztül vezető fejlődési folyamat, melyeket együttesen a Csíkravágó nevű ősellenség szimbolizál. A lemez pontról pontra mutatja meg az út különböző fázisait, helyenként aktuális társadalmi helyzetekre történő kikacsintásokkal. Most pont aktuális lehet, a top10-es konceptalbum cikk kapcsán.
Műfaját tekintve progresszív irányt képvisel, a spektrum a klasszikus felépítésű metaltól kezdve egészen black metálos betétekig fokozódik, megszakítva lágyabb, elégikus hangvételű balladákkal.
A szerzőpáros fő célja egy olyan kerek-egész alkotás létrehozása volt, melynek átélése során a hallgatók felfedezhetnek hasonlóságokat saját belső csatáikkal, mondanivalója pozitív irányba forgathatja elméjüket, attitűdjüket annak belátásával, hogy a változás először belülről kell, hogy kezdődjön. A Csíkravágó egy - élőben soha meg nem valósuló - zenei élmény, mely az én köré építkezik és egy kicsit több mint félórás pátoszon keresztül segít felrázódni, főleg a mostani, beszűkültebb tudatállapotunkból. 
Hallgatásához nyugodt légkört ajánlunk!

Elérhetőségek:
Youtube lejátszái lista (lyric videók) 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2215702868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum