RockStation

Már alakul Tony Iommi új szólólemeze!

2020. május 29. - theshattered

0b03_1.jpgHamarosan nekilát az új szólólemeze felvételeinek a Black Sabbath gitárosaként világhírűvé vált Tony Iommi. A veterán zenész relatív csendesen töltötte a zenekara leállása óta eltelt időt, persze ez nem azt jelenti, hogy ne alkotott volna.

Tony Iommi: "Hamarosan neki akarok állni a dolgoknak. Tavaly már felvettem ezt-azt, de eddig még semmit nem kezdtem velük. Mike Exeterrel, aki már évek óta a hangmérnököm, dolgoztam együtt különböző időszakokban, épp a Forbiddent kevertük újra, a régi Tony Martin / Cozy Powell / Neil Murray lemezt. Nem siettünk el vele semmit sem. Egyszer mondtam is Mike-nak, hogy 'Ha egyszer ezt be fogjuk fejezni, elkezdem az új riffek felvételét'. Szóval már itt van a kanyarban."

A dalok kiadásának mikéntjéről: "Lehet, hogy csinálok majd valamit filmekhez, vagy TV sorozatokhoz, vagy valami. Egyelőre csak szeretném felvenni a dalokat, aztán majd eldönteni, hogy kell-e majd rá ének, vagy valami más. Riffek százai vannak már felhalmozva. Brian May néhány hónapja eljött hozzám, ültünk az udvaron, megmutattam neki párat. Mondta is, hogy valamit kezdenem kellene ezekkel. Hogy valamit kezdenünk kell ezekkel. Mert beszéltünk róla már, hogy csinálunk majd közösen valamit. Adtam neki négy CD-nyi riffet, amit el is vitt. Tudod, ő a Queen dolgai miatt mindig elfoglalt. De ha eljön az idő, szerintem csinálunk valamit közösen. Mindig, amikor összeülünk, megbeszéljük, hogy megcsináljuk. Most már lassan eljutunk arra, hogy tényleg meg is valósítsuk. Már csak meg kell csinálni hozzá a tervet."

Az eredeti interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1415727396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum