RockStation

Jövő májusra halasztja a Helloween budapesti koncertjét

2020. június 02. - rockstation

helloween-studio-couch-print.jpgA Helloween nehéz szívvel jelenti be, hogy elhalasztani kényszerül a UNITED ALIVE PART 2 Európai turnéját. Az eredetileg szeptembertől november közepéig tervezett koncertsorozat 2021 áprilisától június közepéig tart majd, a magyarországi koncertre pedig május 3-án kerül sor, a Budapest Sportarénában. A megváltott jegyek változatlanul érvényesek. Itt az esemény: Helloween - United Alive World Tour Part II



A zenekar közleményében arra is kitér, hogy ez a generációk óta nem látott járvány mindenkit kihívás elé állít, és a fertőzésveszély még most is jelentős. Emellett az egyes országok eltérő szabályozásai miatt az eredeti turné lebonyolítása nagyon bizonytalan lett volna.

Egy Helloween koncert arról kell, hogy szóljon, hogy a rajongók összegyűlnek, szórakoznak, jól érzik magukat, és együtt ünnepeljük azt a zenét, amit mind szeretünk. A világ jelenlegi állapota nem tesz lehetővé egy ilyen gondtalan estét” – mondták el.

A zenekar egyben az egyelőre cím nélküli, vadiúj nagylemez kiadását is eltolja a következő év elejére. A produkciós munkálatok már a célegyenesben vannak: Ronald Prent New Yorkban dolgozik a számok keverésén. Andi Deris elmondta: „Igazán büszkék vagyunk az eredményre, és alig várjuk, hogy együtt, élőben ünnepeljük az új nótákat a rajongóinkkal – de most türelemmel kell lennünk még egy kicsit. Az egészség az első!”

A várakozás idejére a Helloween egy kisebb meglepetéssel is készült: egy különleges, „koronás pólót” tettek elérhetővé a https://www.pumpkins-store.com webáruházban, amit beszerzési áron, ingyenes szállítással érhetünk el. A jövő májusra áthelyezett budapesti koncertre a jegyek változatlanul kaphatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6715734096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum