RockStation

Törj ki a The Blindmirrorsszal!

2020. június 03. - theshattered

the_blindmirrors_promo_2020.jpgBemutatta a második dalát az önmagát (nem alaptalanul) vintage punk & rollnak definiáló The Blindmirrors. A kvartett a Breakout című dalukat szemelte ki a tizenkét dalos albumuk második promódalának, mutatjuk is, hogyan fest a dal!

A videóklip alapját a távolságtartás jegyében és arra ügyelve magunk forgattuk, szabad levegőn. Azért erre a dalra esett a választásunk, mivel úgy éreztük, kifejezi azt, amit most mindenki érez a koronavírus járvány kapcsán: szeretnénk kitörni belőle és magunk mögött hagyni az egészet.

A The Blindmirrors 2019. Februárjában alakult Budapesten, klasszikus rock felállással, dob, két gitár, basszusgitár és két főének. Az első próbákon már nekiláttunk saját dalok írásának, aminek eredménye az lett, hogy ősszel felvettük az első, 12 dalból álló nagylemezünket. A zenekar zenei stílusát a nagylemez felvételét követően vintage punk & roll-nak definiálta.

A zenekar első, debütáló dala az Enjoy The Ride február végén debütált a Petőfi TV-ben.

Tagok:
Tóth Dominika - Főének, Basszusgitár
Faragó István Sztivi - Főének, Gitár (Ex-Jolly Jackers)
Barta Pál - Szólógitár
Varga Norbert - Dob

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10015737472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum