RockStation

Megjelent a The Blindmirrors legújabb dala és klipje, az Outsider!

Az Outsider az első dal a zenekar következő albumáról, ami napvilágot lát. 

2024. július 22. - theshattered

tbm_studio_62_of_67_ps.jpgBiztos sokan éreztétek már úgy magatokat, hogy nem találjátok a helyeteket sehol. Az elmúlt 1 év sajnos több szempontból sem volt könnyű, a zenekar életében sem, illetve az életünk más területein is akadtak nehézségek, amik miatt eléggé felgyűlt a frusztrációnk. Az Outsider az egyik olyan dal, ami ennek az eredménye. A második albumon amúgy több dal témája is komorabb, sötétebb lesz, mint az elsőn.

A The Blindmirrors 2019. februárjában alakult Budapesten, klasszikus rock felállással, dob, két gitár, basszusgitár és két főének. A zenekar debütáló videója, az Enjoy The Ride-ot (ami egyben az első album címadó dala is), 2020 február végén mutatták be Petőfi TV-ben, amit további 3 dal és klip követett. A lemez ez év szeptemberében látott napvilágot, a Grundrecords gondozásában. 

A koronavírus járvány ugyan megnehezítette az indulást, de 2020 nyarán az enyhítések idején több koncertet is adtak, többek között a Paddy and the Rats és a Firkin előtt Budapesten, vagy a Fish! előtt Esztergomban. 

2022 őszén egy 9 állomásos turnéra indultak a Paddy and The Rats előzenekaraként, amit egy újabb turné követett 2023 tavaszán az I’m Dorothy és a Nova Prospect zenekarokkal. 

Szintén 2023-ban bekerültek a Petőfi Nagylemez Program díjazottjai közé, így megkezdődtek a munkálatok a második nagylemezük felvétele kapcsán, amit Nóniusz Gáborral készítettek el. Az album, ami szintén az Outsider címet viseli, várhatóan 2024 őszén jelenik meg.


Tagok
Tóth Dominika - Főének, Basszusgitár
Faragó István Sztivi - Főének, Gitár
Nagy Donát - Szólógitár
Varga Norbert – Dob

 

E-mail: theblindmirorrs@gmail.com 

Facebook: https://www.facebook.com/theblindmirrors/

Instagram: http://instagram.com/theblindmirrors

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUBheh8KylkKOpDl_kOQ1Mw

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7518450591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum