RockStation

Abbath nyitott lenne egy Immortal-reunionra

2020. június 07. - theshattered

0abbath2018_27_eredmeny.jpgMár hat éve, hogy otthagyta a szerelemgyerekét az Immortalt az alapító frontember, Abbath. Az ikonikus arcfestéssel nyomuló, az utóbbi években szólóban alkotott (és némi alkohol és drogok okozta balhéba keveredett) frontember elmondta, szívesen újraegyesülne az egykori csapatával. Már ha volna rá igény.

A frontember a norvég Dagbladet Magasinetnek a következőt nyilatkozta a témáról: "Immortal-reunion? Hmm. Kaptam egy SMS-t Horghtól, hogy örül, hogy kijózanodtam. Haralddal nem beszéltem azóta sem egyáltalán. De részemről nincs semmilyen rossz szájíz, vagy keserűség. Rájöttem, hogy része voltam a problémának. Most már minden nagyszerű. Hogy nyitott lennék-e egy Immortal-újjáalakulásra? Igen, természetesen! De annak különlegesnek kell lennie. Azt kívánom, bárcsak le tudtunk volna ülni és megbeszélni a dolgokat amikor minden elromlott, ahelyett, hogy ügyvédeket zúdítottunk volna a másikra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1515752570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum