RockStation

Bélyegsorozatot kap a Queen

2020. június 24. - theshattered

gallery_music-queen-rock-band-1989.jpgEgy különleges, tizenhárom bélyegből álló Queen-sorozatot, valamint rengeteg egyéb kiadású érdekességet ad ki a Royal Mail, azaz a brit Királyi Posta. A természetesen gyűjtői kiadású, az klasszikus albumok borítóit és koncertfotókat mutató (melyek közül a Brian Mayt ábrázoló Budapesten készült a 1986-ban!) bélyegek július 9-től lesznek elérhetők, lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere - csak legyen, aki kifizeti!

ap477-1-queen-presentation-pack-3d-visual.jpg

Roger Taylor: "Azta...! Bélyegeken szerepelnek az albumaink! Micsoda megtiszteltetés! Most már tényleg ott a helyünk minden háztartásban! Köszönjük, Royal Mail, hogy lebélyegeztetek minket! Hálásak vagyunk!"

as6000-1-queen-8-mint-stamps-full-set.jpg

Brian May: "Nehéz szavakba önteni, mit éreztem, amikor megláttam ezeket a gyönyörű bélyegeket. Mivel négy koraérett srác kezdte el ezt a kalandot még ötven évvel ezelőtt, az egész életünket arra áldoztuk fel, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Néha furcsa érzés felkelni és észrevenni, mivé is váltunk - nemzeti intézmény lettünk! És semmi sem emelheti jobban ennek a fényét, mint a Royal Mail hihetetlen tisztelgése! Különösen szívbemarkoló érzés látni ezeket a képgyűjteményeket - most az egész világot sakkban tartja a koronavírus, egy ehhez hasonló korábbi időszakban mindezek meg sem történhettek volna! Már most ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy enyém lehessen a készletek egyike! Valahogy biztosan be fogok szerezni egyet belőlük, hogy lássam, igen, ez mind megtörtént!"

A sorozatok IDE KATTINTVA rendelhetők meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1115911784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum