RockStation

MEZMERIZED feat. GG6 (Amaranthe) - új dal érkezik: Cyanide

2020. június 24. - theshattered

Mezmerized

A modern-metalt játszó MEZMERIZED tavaly kezdte meg munkásságát és rövid idő alatt vonta magára a szakma és a közönség figyelmét. A csapat eddig megjelent 5 dala jelentős érdeklődést váltott ki, nemrégiben pedig a Mezmerized leszerződőtt az egyik legnagyobb független metal kiadó, a Nuclear Blast és Believe Digital közös új vállalatához, a Blood Blast-hoz. 

(Kislemezborító: Gustavo Sazes)

"Egy olyan új fejezet indult el a zenekar életében, amely rengeteget jelent számunkra. Az első olyan kislemezünk, a RAGE, amely már a Blood Blast-on keresztül jelent meg, nagyon pozitív visszajelzéseket kapott és előkelő helyeken nyitott a legnagyobb zeneI szolgáltatók hivatalos lejátszási listáin. Ezek olyan dolgok, amelyekről az ember sokat álmodozik, de úgy gondoljuk, hogy az a legfontosabb, hogy tovább folytassuk a már megkezdett utat." 

(Fotó: Lányi Kristóf)

A zenekar szokás szerint nem tétlenkedik és a napokban osztották meg az izgalmas hírt, miszerint Henrik "GG6" Englund Wilhelmsson, az Amaranthe hörgőse vendégszerepel új, hamarosan megjelenő dalukban. A Cyanide című tétel július 10-én érkezik egy szöveges videó kíséretében.

CYANIDE előmentés

"Ez az eddigi legkeményebb, legpörgősebb dalunk. GG6 vokáljai különleges hatást adnak, hiszen nálunk nem jellemző a férfi ének, vagy a hörgés. Ez a dal viszont kimondottan megkívánta és ki más lehetne alkalmasabb a feladatra, mint a műfaj egyik igen neves zenekarának a hörgőse?"

A Cyanide különlegessége továbbá, hogy ez az utolsó megjelenő kislemeze a Mezmerized-nak, mielőtt szeptember 18-án a boltok polcaira kerül debütáló albumuk, az ELECTROLYZE

Mezmerized Facebook

Mezmerized Hivatalos Oldal

A MEZMERIZED dalai digitális formában elérhetőek az összes nagyobb streaming platformon:

Spotify

AppleMusic

Deezer

Amazon Music

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3415912476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum