RockStation

Koncertdömping lesz az idei Gitármánia Táborban

2020. július 03. - rockstation

gitarmania.jpgMeghirdetése óta rengeteg programmal bővült a 27. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor. A koronavírus miatt 1 hónappal ezelőtt még úgy volt, hogy nem is rendezik meg a rendezvényt a szolnoki Tiszaligeten, mostanra viszont a legizgalmasabb kurzusokból, koncertekből, előadásokból állt össze a július 20. és 26. közötti esemény.

A legkiválóbb magyar zenészektől, zenetanároktól, szakemberektől lehet tanulni az idei Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban. Az 1 hét alatt 20 különböző zenei témakör oktatása zajlik. A táborlakók nemcsak hangszeres tudásukat és technikai képességeiket fejleszthetik, hanem a zeneipar egyéb területein is szerezhetnek tapasztalatokat. Ebben segíthet nekik többek közt Bajnai Zsolt a Hangfoglaló Programtól, Anga Kis Miklós zenei menedzser, Klausz Melinda közösségi média szakember és Reisz Gábor filmes zeneszerző.

A tábor meghirdetése óta jelentősen bővült a koncertező zenekarok száma is. Ferenczi György és a Rackajam, a Gypo Circus, az Antares és a Fatal Error négyeshez csatlakozott a Cloud 9+, a Roy és Ádám Trió, az Abigél, az Ersch, azaz Siklósi Örs (AWS) szólóprojektje, valamit a Szebényi Dániel, Mike Gotthard, Huszár Endre és Takács Roland Adrián felállású, Molotov Funk Extended elnevezésű szupergroup.

A 27. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba 2020. július 10-ig lehet jelentkezni a www.instrumentweb.hu oldalon.

További információ:

http://www.instrumentweb.hu
http://www.facebook.com/Gitarmania

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4415979322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum