RockStation

Akusztikus verzióban az új Asking Alexandria-album egyik húzódala

2020. július 08. - theshattered

askinga2019.jpgCsendesített kiadást készített a május közepén megjelent nagylemezének, a Like A House On Fire-nek az egyik előzetesként kiadott dalához, az Antisocialisthez az Asking Alexandria. Az átirathoz egy otthonzenélős videót mellékelt a csapat, ez az alábbiakban nézhető, hallgatható meg.

Ben Bruce: "Az évek folyamán már megszokhattátok, hogy akusztikus verziót készítünk több dalunkhoz is. Az Antisocialist hamar a legsikeresebb kislemezdala lett az egész karrierünknek, így valami különlegeset szerettünk volna belőle alkotni.

Ahelyett, hogy egy újabb 'akusztikus verziót' írtunk volna, úgy döntöttünk, ezt tényleg teljesen lecsendesítjük és unplugged formában újraalkotjuk, úgy, hogy megálljon a saját lábán és meglegyen a létjogosultsága. A dal unplugged, sebezhető verziója remélhetőleg azt az érzést adja majd a hallhatóknak, mintha egy szobában lenne a zenekarral, amikor játsszuk azt.

Nagyon reméljük, hogy a régi és az új rajongóink is legalább annyira élvezni fogják az Antisocialist ezen egyedi verzióját, mint mi. Szeretünk titeket!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6515987600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum